👉Преди 3 години на никой не му е минавало през ума, че една Фейсбук група може да промени животи. Днес близо 250 000 човека (четвърт милион!) вярват в това. Да, вие – нашите клиенти🥰! Вие повярвахте, че майките на деца с увреждания могат да правят и друго, освен да се грижат за децата си. Видяхте, че хората с увреждания, въпреки трудностите си – могат да ви изненадат с таланта си. Избрахте да им дадете онзи шанс за работа, който заболяването им е отнел. Те се постараха да оправдаят доверието ви и ето, че вече 3-та година вие избирате да поръчате именно от тях, за да зарадвате своите близки, приятели, познати и себе си.
Нашите творци споделят, че финансовата полза от групата е най-малкото, което тя им е донесла. Те се чувстват „работещи хора“, мотивирани са и често предизвикват себе си, за да ви впечатляват повече и повече. Част са от обещество, където не увреждането ги определя, а таланта и труда им. 4-те стени, между които много от тях са се чувствали затворени години наред – сега не са така високи ❤
Заради стотиците животи, които групата промени – ние с радост отбелязваме този ден, искаме да го споделим с вас и да ви благодарим, че сме заедно 😊!

🥳Честит 3-ти рожден ден, „Купи подарък от майка на дете с увреждане“!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.