Доставка и плащане

С кои доставчици работите?

Разликата между този сайт и други с подобна цел е в това, че тук творците се регистрират САМИ, САМИ качват своите продукти и определят удобните за тях условия. Това означава, че някои работят с всички доставчици, други – само с Еконт, трети – със Спиди и т.н. Ако не е упоменато в процеса на поръчка, и творецът не се е свързал с вас, за да уточните детайлите – най-вероятно начинът, който сте описали Вие е удобен за тях.

Какви са цените за доставка?

Цените за доставка зависят от много неща – теглото на пратката, куриера, дали доставката ще е до адрес или до куриерски офис. Тъй, като е практически невъзможно да се фиксират точни цени, предвид факта, че тук има доста регистрирани творци – затова зададените цени са приблизителни. Средно – цената до офис на куриер е 5лв, а до личен адрес – 7 до 8 лв.

Какъв е срокът за доставка?

Тук факторите са много! Поръчвате нещо, което вече е готово, или нещо, което ще се изработва сега? Много любезно искаме да напомним, че този сайт не е машина за печалба. Тук творбите си публикуват хора, които през по-голямата част от времето си са ангажирани със своите деца със специални нужди, или хора, които самите са със специални нужди. Подразбира се, че доставка от днес за утре не е гарантирана. Ако силно се интересувате от срокът за доставка – най-добре се свържете предварително с твореца на предоставения телефон, изпратете запитване през сайта или пишете в чата.

Какви са начините за плащане?

Предвид факта, че в този сайт САМИ се регистрират всички творци, и САМИ определят своите условия – начините за плащане варират. Някои работят със стандартния наложен платеж, други – с банков превод, трети – с PayPal. При поръчката на даден артикул ще видите списък с възможните опции.

Начините не са удобни за мен

В случай, че описаните от твореца начини за плащане не са удобни за Вас – моля, свържете се директно с него на посочения телефон, като изпратите запитване или пишете в чата в страницата му в сайта. Сигурни сме, че бихте стигнали до удобно и за двете страни решение веднъж, след като сте осъществили личен контакт.