Купи подарък с ❤ от майка на дете или възрастен с увреждане

За идеята

Да си родител понякога е трудно. Да си родител на дете със специални нужди е още по трудно. 

Майките на деца с увреждания често работят денонощно, но не получават заплащане за това – те са в услуга на своите деца. Това се явява проблем именно, защото те не печелят пари. Много от тях, обаче, са истински творци – по един или друг начин са намерили пътя до своите арт или други заложби и творят красоти.

С този сайт искаме да услесним поне малко тези майки, които желаят да подпомогнат с допълнителни доходи семействата си. Защото всеки човек трябва да може да се чувства полезен и с друго, освен с ролята си на родител! Това е място, което ги обединява, което ги свързва по-лесно с потенциални клиенти и което е ориентирано основно в тяхна помощ.

Към идеята се присъединиха и възрастни с увреждания, за много от които това са единствените лично припечелени доходи.

Излишно е да споменем, че всичко е безплатно за тях – такси, комисионни или каквито и да било средства НЕ се изискват на нито един етап. И така трябва да бъде.

Разгледай артикулите

Идеята…

Човекът зад идеята на сайта

Аз се казвам Петя. Аз също съм майка на дете с увреждане – моята дъщеря вижда света по по-различен начин от мен и вас. Не, не е сляпа, но все пак зрението й изобщо не е близо до добро. Но, имаме късмета на този етап да не се нуждае от чужда помощ и тя изживява едно нормално детство – с приятели, училище и типични детски емоции. Тя е дете в норма, което, обаче има дефицит – такъв, за който околната среда не е особено пригодена. Често – и обществото. Да си майка на дете с увреждане е различно. Обединява ни в едно отделно общество, което, обаче, има често нужда от помощ. И не, не помощ от съжаление! Не съжалявайте майките на деца с увреждания! Техните деца също са прекрасни, техните деца също ги карат да изпитват гордост. И повярвайте, те изпитват такава любов, каквато може да ви е трудно да си представите! Това са все неща, които не трябва да предизвикват съжаление. Говорим за помощ, която да даде възможност на всеки гражданин да има финансова независимост и да се чувства финансово полезен за семейството си. Предвид професионалния ми опит и огромното желание – имам възможността да дам своя принос за една по-мащабна идея.

Как се случи всичко?

От години управлявам собствен бизнес – предлагам изработка на сайтове. Имам стотици клиенти зад гърба си, и доста завършени проекти в професионалната си кариера. Всички знаем, че днес онлайн се продава много по-лесно. Случайно се озовах в група „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, която обединява майки на деца с увреждания, които предлагат своите творения там – и потенциалните им клиенти. От опит знам, че е много по-трудно така да се достигне до желаната аудитория. И като цяло – много по-трудно е да се реализира продажбата. Повечето от нас не биха се сетили да прегледат групата, когато се нуждаят от подарък. А и не би ни било особено удобно – има стотици публикации, много снимки и като цяло – трудно е да намериш това, което търсиш в подходящия момент. Но, ако попаднете на сайт, който продава артикулите по познатия и лесен начин с категории, снимки, описания, цени? С количка и контакти с всеки, който продава? Звучи по-добре, нали? Да добавим към това и фактът, че тук няма ограничения, няма такси, няма комисионни – започва да звучи още по-добре! Улесняваме потребителя, улесняваме и твореца. И нека за последно да кажа – обърнете внимание какви красиви неща се предлагат! Ако тръгнете да си ги купувате от бутик или от MALL-а ще платите много повече за тях! Закупувайки ги от майка на дете или възрастен с увреждане, обаче, давате много по-дълбок смисъл на покупката си!

Посетете страницата на групата Разгледайте артикулите тук

И така започна всичко…

“Всяко дете заслужава шампион – възрастен, който никога да не се откаже от него, който осъзнава силата на връката им и винаги дава най-доброто от себе си в името на детето.”

Искате да поговорим?

Имате предложение или идея?

Пишете ни
Контакти

info@kupipodarak.com

Следвайте ни

Facebook
Instagram