Купи подарък с ❤ от майка на дете или възрастен с увреждане

За идеята

Да си родител понякога е трудно. Да си родител на дете със специални нужди е още по трудно. 

Майките на деца с увреждания често работят денонощно, но не получават заплащане за това – те са в услуга на своите деца. Това се явява проблем именно, защото те не печелят пари. Много от тях, обаче, са истински творци – по един или друг начин са намерили пътя до своите арт или други заложби и творят красоти.

Този сайт е изцяло в подкрепа на Фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. С дейността на групата и сайта целим да помогнем  за това всеки човек да може да се чувства полезен и с друго, освен с ролята си на родител! Това е място, което ги обединява, което ги свързва по-лесно с потенциални клиенти и което е ориентирано основно в тяхна помощ.

Към идеята се присъединиха и възрастни с увреждания, за много от които това са единствените лично припечелени доходи.

Излишно е да споменем, че всичко е безплатно за тях – такси, комисионни или каквито и да било средства НЕ се изискват на нито един етап. И така трябва да бъде.

Разгледай артикулите

Идеята…

Идеята за групата

Фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“ се развива с бесни темпове само за дни. Идеята принадлежи на Ина Маринова, която е майка на дете с множество увреждания. Едни пантофки са причината за промяната на хиляди съдби. Ина плете, изплита и много чифтове пантофки, които в един момент няма на кого да раздава и се сеща да ги предложи в групата, в която комуникира с други майки на деца с увреждания. Именно тази идея търпи развитие и за дни към групата се присъединяват хиляди потребители. 2 години след създаването ѝ в нея има над 200 000 членове. Безспорно една от най-големите Фейсбук групи в България и определено група, която променя живота на много хора. 

Идеята за сайта

Аз се казвам Петя и съм уеб дизайнер и майка на дете с увреждане. Още първия ден от създаването ѝ се озовах в групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Бързо реших да предложа изработката на маркетплейс платформа, която да работи за творците от групата, и да предлага на клиентите, които обичат да пазаруват от онлайн магазини и тази опция. Тук всеки творец се регистрира сам, одобрява се ръчно след проверка и може да качи колкото желае продукти за продажба – стига да са ръчно изработени. Творците сами управляват своите поръчки, а вие заплащате директно на тях стоката, която сте поръчали. Сайтът не взима процент от печалбата, не изисква платена регистрация за участие и работи безвъзмездно – така, както работи и групата.

Посетете страницата на групата Разгледайте артикулите тук

И така започна всичко…

“Всяко дете заслужава шампион – възрастен, който никога да не се откаже от него, който осъзнава силата на връката им и винаги дава най-доброто от себе си в името на детето.”

Искате да поговорим?

Имате предложение или идея?

Пишете ни
Контакти

info@kupipodarak.com

Следвайте ни

Facebook
Instagram