РЕГИСТРАЦИЯ

Искате да качите своите продукти?

Вижте как

Започнете от тук.

Повече информация – по-долу.

Искам да се регистрирам
01

Регистрация

Кликнете на бутона по-горе, или на линка тук и се регистрирайте. Тъй, като целим да бъдат спазени условията на сайта – ще трябва да изчакате одобрение от админ.

02

Настройки

След като бъдете одобрени – ще можете да настроите своята страница – условия на плащане, на доставка, профилна снимка, контактни данни, информация за вас и т.н.

03

Продукти

Когато всички настройки са готови – можете да качите вашите продукти. Всеки продукт може да има повече от една снимка, да има кратко и подробно описание и др.

Кой има право да се регистрира

Целта на този сайт е да бъде в помощ на тези, които се опитват да припечелят допълнителни доходи, докато отглеждат дете с увреждане. Ако вие сте леля на такова дете, например, и не изпълнявате основна роля в грижите за него – нямате право да качвате ваши продукти в сайта. Ако, обаче, сте баба, която не работи, за да е в помощ на внучето си с увреждане – сте добре дошла. Молим за прозрачност и уважение – и, нали знаете – „Ако се дебнем, ще се хванем!“

Kupi Podarak твърдо заявява, че всяка майка на дете с увреждане (или човек от примера по-горе) ще има право на достъп до платформата И за това няма да й се изискват никакви суми или % от печалбата. Разбира се, като всяко нещо – и тук си има изисквания, основното сред които е да се спазва закона на Република България. 

Прочети условията