Условия за публикуване на продукти

KupiPodarak предоставя възможност на майки (и пряко отглеждащи) деца с увреждания да предлагат продукти от свое име и под собствената си търговска марка в KupiPodarak.com, като част от KupiPodarak Marketplace.

За да можете да предложите продуктите си, е необходимо да отговаряте на няколко условия:

  • вие пряко да отглеждате дете с увреждане (ако сте просто роднина на такова дете – не сте подходящ кандидат). В сайта могат да се включат майки на деца от всякаква възраст – т.е. дори, ако детето е навършило пълнолетие – ако вие не можете да упражнявате трудова дейност, защото то се нуждае от чужда помощ, тогава сте добре дошли.
  • да разполагате със собствени стоки, които са разрешени и подходящи за продажба по интернет (ръчно изработени продукти са идеалният избор)
  • да имате възможност да обработите поръчките, както и да организирате тяхното предаване на клиента (чрез куриер, или друго договорено между страните)
  • да имате достъп до устройство (компютър или телефон) от който да създадете своя профил и да качите своите продукти

В случай, че отговаряте на посочените условия, моля да посетите следната страница, на която да се регистрирате.

Искам да добавя мои продукти

В най-кратък срок профилът ви ще бъде проверен и, ако отговаряте на условията – ще бъде активиран. Ако е необходимо, наш представител ще се свърже с вас за уточнения.

Плащания на поръчките

Можете да изберете един от три начина за плащане на поръчките:

  • наложен платеж
  • банков превод
  • ваш PayPal профил

Всички плащания се правят ДИРЕКТНО към вас, т.е. по сметките на KupiPodarak не минава нито едно плащане. Настройките на плащанията можете да направите от вашия профил.

Доставка на поръчките

Можете да настроите свои опции за доставка в профила си. Можете да настроите цени за доставка според теглото на продуктите от поръчката, или според района. Можете да настроите и безплатна доставка над определена сума.

Условия

В профила си е силно препоръчително да напишете вашите условия – по този начин застраховате себе си. Добре е да опишете какво време е необходимо за обработване на поръчките, за доставката, какви са условията за връщане и т.н.

Отговорност

Отговорността за точното описание на стоките, за снимките и за доставянето на поръчката до клиента е изцяло ваша. KupiPodarak ви предоставя възможност безплатно да ползвате микро-магазин в платформата, но по никакъв начин не може да ви съдейства за изпълнението, подготовката и изпращането на продуктите. Молим за отговорно поведение и добър тон на комуникация с клиентите. Всеки, който по някакъв начин предостави неистинска информация в сайта, който получи заплащане за дадена стока, но не я изпрати или се държи неуважително към потребителите на сайта веднага ще бъде ограничен в използването на платформата. Напомняме, че сте длъжни да спазвате закона на Република България за електронната търговия. KupiPodarak не е страна в договора за покупко-продажба от разстояние между вас и клиента, въпреки, че той се сключва посредством платформата на KupiPodarak.