Купи подарък с ❤️ от майка на дете с увреждане

Алкохолен извлек за подкрепа на женската полова система (с клетъчен комплекс, който подпомага клетъчната регенерация) – 50 мл (по заявка на клиента)

40,00лв.

Алкохолен извлек за подкрепа на женската полова система

(с клетъчен комплекс, който подпомага клетъчната регенерация) – 50 мл

 Описание на продукта:

Това е 100% натурален, концентриран билков извлек, създаден за подпомагане на здравето и благополучието на женската полова система.

Извлекът комбинира силата на внимателно подбрани билки, включително турта, невен, бял равнец, цариче, клинавиче, котешка стъпка и червена детелина, за да предложи цялостна подкрепа.

Този продукт цели да поддържа и укрепва функциите на женската полова система, да оказва общоукрепващо и тонизиращо действие и да подобрява състоянието на кожата.

Състав: турта, невен, бял равнец, цариче, клинавиче, котешка стъпка и червена детелина, гърличе

Предназначение: Продуктът е предназначен за подпомагане на здравето на женската полова система, действа благоприятно върху женската полова система, включително при миома на матката и киста на яйчника.

Съдържащите се каротини оказват положително влияние върху зрението, докато антивъзпалителните и тонизиращите свойства подпомагат общото благосъстояние и виталност.

Извлекът е разработен с цел да стимулира и регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция, критични за здравето на женския организъм.

Готовност за изпращане до 3-5 работни дни
  Изпрати запитване
icons8-guarantee-64
Всички продукти в този сайт са изработени от майки на деца с увреждания и хора с увреждания. Вие купувате директно от тях, без посредничество.
Алкохолен извлек за подкрепа на женската полова система (с клетъчен комплекс, който подпомага клетъчната регенерация) - 50 мл (по заявка на клиента)

Алкохолен извлек за подкрепа на женската полова система (с клетъчен комплекс, който подпомага клетъчната регенерация) – 50 мл (по заявка на клиента)

40,00лв.

Описание