Купи подарък с ❤️ от майка на дете с увреждане

Алкохолен извлек за укрепване на имунната система – 50 мл (по заявка на клиента)

30,00лв.

Алкохолен извлек за укрепване на имунната система – 50 мл

Описание и предназначение: Открийте мощта на природата за подкрепа на вашата
имунна система с нашия 100% натурален и концентриран билков извлек.

Съставен от коприва, петопръстник, шипка, къпина, малина, лофант и бъзак плод, този извлек цели да укрепи имунитета и да подобри общото физическо състояние, особено при чести боледувания, стрес и умора.

Състав: коприва, петопръстник, шипка, къпина, малина, лофант, бъзак плод и др.

Ползи и действие: укрепва имунната система, особено при чести вирусни, бактериални и други видове инфекции, при остри и хронични алергии. 

С богатството на природни съставки, този извлек е доказал своята ефективност в облекчаването на симптомите на алергии и подкрепата на организма по време на възстановителни периоди след боледувания, като пневмония, различни инфекциозни заболявания и чести ангини.

Продуктът е особено ефективен за подпомагане на организма при стрес, умора, физически натоварвания и предоставя подкрепа при следоперативно възстановяване и състояния на недоспиване и понижен тонус.

Освен това, той действа като мощен инструмент за профилактика на имунната система, като увеличава естествената защита на организма и изчиства тялото от токсини и нежелани натрупвания.

Готовност за изпращане до 3-5 работни дни
  Изпрати запитване
icons8-guarantee-64
Всички продукти в този сайт са изработени от майки на деца с увреждания и хора с увреждания. Вие купувате директно от тях, без посредничество.
Алкохолен извлек за укрепване на имунната система - 50 мл (по заявка на клиента)

Алкохолен извлек за укрепване на имунната система – 50 мл (по заявка на клиента)

30,00лв.

Описание