Еуфорията покрай празниците отмина. Януари се преполови, зимата дойде, а пандемията не отминава. Мерките засегнаха всички ни. Много пострадаха и финансово, и здравословно. Но! В този сайт не коментираме трудностите, тук даваме нови възможности! Аз само ги споменавам, за да знаете, че сме наясно – и на вас ви е трудно. 

 

А сега накъде?

Наистина, ноември и декември бяха много благоприятни за идеята „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Поръчките буквално валяха, каузата се споделяше много и навсякъде и щастливите лица бяха много. Вярата в собствените способности се завърна, а творческите идеи и предизвикателства бяха изпитани на максимум. Но – дойде януари. Може би най-тежкият месец от финансов аспект за всички ни. Коледните чудеса останаха в миналата година. А сега? 

Сега нашите творци подготвят за вас нови и прекрасни изненади! Празниците тепърва предстоят, и макар да не носят със себе си чудеса – те са чакани и вълшебни по свой собствен начин. 

Това са нашите най-нови продукти:

Освен всички имени дни – на прага са Св.Валентин, 1 и 8 март. Със сигурност – едни много уважавани празници, за които ще е хубаво да се подготвите навреме. А в сайта ни ще намерите предложения от всякакви ценови диапазони – за всякакви възможности. И, нали не забравяте – купувайки подарък от тук, купувате подарък с кауза И директно подкрепяте нашите творци (отглеждащи дете с увреждане, или хора с увреждане).

Планове за бъдещето

Страхотните артикули, които нашите творци предлагат И вашето желание да купите подарък с кауза ни помагат да вярваме в бъдещето на идеята. Мотивацията ни е голяма, идеите непрестанни, а желанието да ви предложим нещо незаменимо – най-голямо от всичко. Ще направим всичко възможно 2021г. да бъде в пъти по-успешна за инициативата, и в пъти по-малко успешна от 2022г. Защото, за съжаление – деца с увреждания не спират да се раждат, болестите не спират да покосяват и инцидентите не спират да се случват. Всеки, който е в това положение И умее да прави нещо – трябва да има поне едно сигурно място, където да изрази себе си и своя талант. Може би не осъзнавате, но майките на деца с уврежания не правят неща с цел печалба. Те правят неща, за да бъде ангажирано притесненото им съзнание, за да се чувстват отново полезни на себе си и близките си и с друго, освен с отглеждането на детето си или накратко казано – като форма на терапия. Шансът да припечелят с това е още една полза от тази терапия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.