През декември 2021г. студиата на БНТ грейнаха с Коледна украса, изработена от различни творци от групата ни „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Цялата организация бе дело на екипа на телевизията и самите ние бяхме не само изненадани, а и трогнати – и от вниманието, и от споменаването в различните предавания какъв е източника на украшенията.

Тази година имахме представа, че това ще се случи, тъй като имаше публикуван пост в групата, че се търсят предложения 🙂 Нашата благодарност е още по-голяма, защото БНТ избират нас за втори пореден път! Не по-малко трогателен е и фактът, че средствата за закупуване на украсата са събрани от самия екип на предаванията. Това ни показва, че изработените от нашите творци украшения са повече от оценени и действа като силен мотиватор и за всички останали!

Искрено благодарим на целия екип на БНТ и на Добрина Чешмеджиева ❤️!

Бъдете здрави!

 

 

Източник:

https://bntnews.bg/news/koleda-s-kauza-ukrasata-v-studiata-na-bnt-otnovo-e-delo-na-maiki-na-deca-s-uvrezhdaniya-snimki-1216402news.html

Фотограф: Десислава Кулелиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.